Onze 25ste editie was er eentje om in te kaderen

Onze 25ste editie was er eentje om in te kaderen Jullie waren zaterdag al met 5.000 toeschouwers  op de site Lavano op Moeskroen. Op zondag kwamen er nog eens 5.000 bij, verdeeld over Aalbeke, 't Hoge, Bevergem, Tombroek en Moeskroen. En dan hebben we het nog niet over vele honderden mensen die het gratis optreden van Café Flamand bijwoonden. 

Sportief overtrof het deelnemersveld onze stoutste verwachtingen en met Vincent Verschueren en Robin Maes wonnen de twee Belgische kampioenen. We blikken uitermate tevreden en voldaan terug op onze eerste lustrumeditie sinds de heropstart in 2013.

Mooier kan haast niet! En toch zullen we proberen, in 2018! Autostal Groeninghe wenst iedereen te danken. De trouwe sponsors, de gemeentebesturen, de hulp- en veiligheidsdiensten, de politiezones, onze 580 vrijwiligers en uiteraard jullie, de rallyfans! 

Ook dank voor de vele mensen die wat in onze glazen fles kwamen steken ten voordele van Het Ventiel in het kader van de Warmste Week!

Op naar editie 26!

Belgische kampioenen rally vieren hun titel in Kortrijk met een overwinning!

Stand na laatste rit
 

Zes Uren van Kortrijk: FAQ

Eerst en vooral de Zes Uren van Kortrijk is volledig GRATIS voor bezoekers. Wij beantwoorden hier enkele van de vaak gestelde vragen:

- Waar gaan kijken?
Toegang is gratis en de organisatie heeft enkele punten voor de toeschouwers geselecteerd. U kan hier deze spektakelpunten raadplegen. De organisatie vraagt om de instructies van de stewards en baancommissarisen strict op te volgen.

- Wanneer rijden de wagens? U kan het wedstrijdschema hier raadplegen.

- Wie zijn de deelnemers? U kan de deelnemerslijst hier raadplegen.

- Gratis Optreden? Zaterdagavond om 21u geven Gene Thomas, Peter Van de Veire en Miguel Wiels tijdens CAFE FLAMAND het beste van hun zelf in de Grote Tent op de Grote markt van Kortrijk.

- Wie wint? De resultaten van de klassementsproeven zijn te volgen via deze link.
De Zes Uren van Kortrijk zijn volledig gratis. Als steun aan de organisatie kan iedere bezoeker vrijblijvend een Rallygids kopen in de Tent op de Grote Markt te Kortrijk.

Deelnemerslijst 6 Uren van Kortrijk 25-26 november 2017

De deelnemerslijst voor de 25e editie van Zes Uren van Kortrijk is beschikbaar!

Lijst van teams toegelaten tot de start van 1e ronde

Lijst raadplegen!

CAFE FLAMAND STOPT … OP DE GROTE MARKT VAN KORTRIJK OP 25 NOVEMBER (vanaf 21 u en gratis toegang!)

Café Flamand stopt … in onze tent. Tijdens de Zes Uren van Kortrijk. Op de Grote Markt van Kortrijk. Op 25 November.  Mét een gloednieuwe show. En als Café Flamand stopt, stopt de wereld ook éven met draaien. Het is van de vonk tussen Isabelle A. en Willy Sommers geleden dat er nog ’s zoiets is overgeslagen op het publiek. Moeten we die 2 trouwens niet eens opnieuw dringend bij elkaar brengen …?

Café Flamand stopt … met zachtjes te lachen met de kleren van Miguel Wiels. Of niet. Gelukkig brengt hij Niels Destadsbader (vtm, de hit “Hey Pa!”, FC De Kampioenen) en Peter Van de Veire (MNM, Eurosong, DJ Flamand) mee. En een band die je kon zien op alle tv’s en podia in Vlaanderen en Nederland (K3 zoekt K3, Paul De Leeuw, Pop Up Live).

Café Flamand stopt … met zich af te vragen of er wel een Engels of Frans liedje op het podium mag. Tuurlijk! Als jouw publiek het kan meezingen, doen we het. Uiteraard blijft 50 jaar Vlaamse hitgeschiedenis dé basis. Will Tura, Clouseau, Gorki, K3, Eddy Wally, Ann Christy én De Romeo’s (misschien dat die laatste een béétje op Miguel, Niels en Peter lijken …). Je kent ze allemaal.

Café Flamand boeken is het beste idee sinds Miguel Wiels besliste om Mega Mindy in huis te halen.

Vergeet niet een gedeelde serviceplaats aan te vragen!

Gedeelde serviceplaats kan aangevraagd worden in de Sectie Deelnemers.

Timing

De officiële timing van de 25e Zes Uren van Kortrijk is te raadplegen via volgende link.

Inschrijven voor de 25e editie van de 6 Uren van Kortrijk

Vanaf 21u (24/10) is het mogelijk om u in te schrijven voor de Zes uren van Kortrijk. De inschrijvingslink is beschikbaar via de pagina "Deelnemers".

Reglement beschikbaar!

Het particuliere reglement van de wedstrijd is beschikbaar! Raadpleeg het hier.

Affiches

Op naar de 25e editie van de Zes Uren van Kortrijk!

Op naar de 25e editie van de Zes Uren van Kortrijk! Autostal Groeninghe werkt aan de 25e editie van de Zes Uren van Kortrijk

De 25ste editie van de 6 uren van Kortrijk vindt dit jaar plaats op 25 en 26 november. Autostal Groeninghe bevestigt hierbij dat de rally opnieuw doorgaat op het laatste weekend van november.
Volg onze website en facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Binnenkort meer nieuws, maar hier een terugblik vinden op de editie van 2016.


Video:

Editie 2016


Credits: Full Throttle

Editie 2016


Credits: FM Rallymovies

Editie 2016


Credits: KM Rallyvideos

6 uren van Kortrijk wenst u een knallend 2017!

6 uren van Kortrijk wenst u een knallend 2017!

2017